OWLET READING COLOUR

Ready-to-wear leesbrillen oplossing

Kant-en-klaartjes

Hoewel opticiens zich er liever niet mee bezig houden, is er vanuit de consument veel vraag naar kant-en-klare leesbrillen, geleverd door de zelfstandige opticien.

Veel opticiens nemen dan ook – met tegenzin – een kleine voorraad goedkope leesbrillen welke verstopt worden in hun kasten. Dit staat in strijd met de opticien, die kwaliteit ademt en verkoopt. 

Om deze reden heeft A-Concepts de Owlet leesbrillen omarmt.

Deze leesbrillen worden geleverd in een display welke makkelijk in de winkel neer gezet kan worden.

 

Owlet Reading Colour Kit

De Owlet Reading Colour Kit is een design display waarin ruimte is voor veertig ready-to-wear leesbrillen van optiek-waardige kwaliteit.

Met de gecurvde veren is de Owlet Reading bril gemakkelijk om de nek te hangen of op het hoofd te zetten.

 

Ruime keuze

De Owlet Colour leesbillen zijn verkrijgbaar in vier sterktes:
+1.5, +2.0, +2.5 en +3.0.

Ook deze leesbrillen zijn gemakkelijk via onze webshop na te bestellen door de opticien.

Owlet Reading Easy Kit

De Owlet Reading Easy Kit is verkrijgbaar in twee varianten:
We hebben een kleine kit met 10 leesbrillen die in iedere winkel zijn plek kan vinden. Daarnaast hebben we ook een grote kit die geleverd word met 32 leesbrillen. Met deze kit geeft u meer exposure aan uw hoge kwaliteit leesbrillen.

De Owlet Reading Easy brillen zijn voorzien van lange veren. De veeruiteinde zijn magnetisch waardoor u deze gemakkelijk om uw nek kan laten hangen.

Ruime keuze

De Owlet Reading Easy collectie bevat twee modellen, ieder in vier kleur-uitvoeringen en verkrijgbaar in vier sterktes: +1.5, +2.0, +2.5 en +3.0.

Owlet & Owlet Premium (uw huiscollectie)

De monturen van Owlet zijn uitermate geschikt voor uw huiscollectie. Ook voor de bril bij contactlenzen of een tweede vlotte maar prijsvriendelijke bril.  Er is een ruime collectie voor dames, heren & kinderen.
De bril is naast een noodzaak ook steeds vaker een mode accessoires. De demo lenzen van de Owlet monturen worden zonder merknaam erop gedrukt geleverd. Zo kunnen ze ook zonder sterkte gedragen kunnen worden, vooral de jongere doelgroep is hier dol op. 

Monturen, die onder de Owlet Premium collectie vallen, zijn gemaakt van acetaat en metaal, het prijsverschil tussen deze twee collectie’s zit hem natuurlijk in de kwaliteit. Spuitgiet is natuurlijk niet hetzelfde als acetaat en PBS is geen monel.

Bescherm uw ogen!

We smeren ons allen in met zonnebrand om ons te beschermen tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Waarom beschermen we onze ogen dan niet tegen schadelijke straling afkomstig van LED-licht? Met die filosofie is O’Blue ontstaan.

De OBLUE kit

De OBLUE kit bestaat uit een display met twintig panto-modellen, in vijf maten en iedere maat in twee kleuren. De brillen bevatten plano-glazen met een filter die de blauwlicht-straling met 30% tegenhoudt (momenteel de hoogste filter in de markt).

GA VOOR KWALITEIT!

Bestel al deze monturen direct via onze webshop!

× Hoe kan ik je helpen?